TERUG

Over Colex

Colex (Colruyt Export), opgericht in 1985, is de Export divisie van Colruyt Group. Colruyt is één van de belangrijkste retailers van Belgium. Colex verkoopt wereldwijd meer dan 4500 product referenties aan retailers en distributeurs. Wij geloven in het uitbouwen van duurzame partnerships met onze klanten en het delen van onze expertise op vlak van retail en distributie zodat we samen kunnen groeien.

Toegevoegde waarde van Colex

All-in export service
Colex biedt een all-in exportservice. We verzorgen alle documenten, container planning, transport tot de haven van bestemming etc.

Sterke merken
De kwalitatieve merken Everyday en Boni Selection worden exclusief door Colex gedistribueerd. Ook de bekende productmerken Culino, Cara Pils, Graindor en Econom behoren tot dit assortiment.

Marketing support
Dankzij onze eigen marketingafdeling kunnen we u ondersteunen met folders, displays en merchandising materiaal. U krijgt toegang tot de uitgebreide retailkennis van de Colruyt Group.

Sales teams
We beloven sterk in het uitbouwen van lange termijn partnerships met onze klanten. Als Colex-klant krijgt u een eigen sales team ter beschikking.