TERUG

Econom: voor grootkeukens & horeca

Econom biedt al enkele jaren een breed assortiment basisproducten tegen scherpe prijzen voor de grootkeuken en horeca. Waarom Econom zo welkom is bij koks.

  • Econom maakt koken met een beperkte foodscost makkelijker. Dit resulteert in extra ruimte in het foodbudget.

  • Econom pakt uit met grootverpakkingen die nog meer informatie geven. Ze komen ook tegemoet aan de praktische wensen van elke kok: comfortabel in gebruik, kostendrukkend en minder verpakkingsafval.

  • Chefkoks zoeken constant naar de juiste balans tussen kwaliteit en prijs. Econom biedt een breed gamma degelijke en betrouwbare producten, van beleg over sauzen tot non-food producten.

  • Of je nu chef bent in een grootkeuken of in een restaurant, Econom is er voor jou elke dag met producten die de basis vormen van smaakvolle en voedzame maaltijden. Maak er altijd iets lekkers van.

  • Cara Pils: een icoon

    Cara Pils is meer dan 40 jaar geleden ontstaan binnen Colruyt Group als eigen merk van pils. Intussen is het uitgegroeid tot hét icoon van de private label pils in België. Over de oorsprong van de naam doen verschillende verhalen de ronde, maar dit is zoals vroeger wel vaker gebeurde een eigen creatieve ingeving van ÉÉn van de medewerkers.

    Bier behoort tot het cultureel erfgoed van België. Cara Pils voldoet aan alle Belgische wetgeving omtrent bier. Het wordt zorgvuldig gebrouwen en afgevuld speciaal voor Colruyt Group. Het is een blond bier en behoort tot categorie II. Het heeft een alcoholvolume van 4.4%. Onze kwaliteitsdienst houdt al deze eisen nauwlettend in het oog.