TERUG

BONI SELECTION

Het merk Boni Selection omvat een breed assortiment producten met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding om nog meer van het leven te genieten. Boni Selection wordt gemaakt door mensen voor mensen. De kwaliteit van de producten wordt continu geoptimaliseerd aan de hand van consumentenpanels en smaaktesten georganiseerd door Colruyt Group.

Net dat ietsje meer

Bij het kiezen en ontwikkelen van Boni Selection producten concentreren we ons op vijf belangrijke aspecten. Ze moeten duurzaam zijn en we maken onze producten zo gezond en voedzaam mogelijk, zonder aan smaak in te boeten. Bovendien kopen klanten, die onze producten kopen, onberispelijke kwaliteit en een aantrekkelijke verpakking.

Uitstekende kwaliteit

Voor Boni Selection selecteren onze aankopers producten die je klant meerwaarde bieden. De gerookte zalm van Boni Selection smaakt bijvoorbeeld net iets beter omdat hij ambachtelijk gezouten en op een lage temperatuur langzaam gerookt wordt. De producten zijn smaakvol en van uitstekende kwaliteit.

Voor elk wat wils …

Ben je op zoek naar koekjes, yoghurt, dranken of specerijen, of naar bereide maaltijden, producten voor onderhoud of persoonlijke verzorging, Boni Selection heeft het allemaal. Het merk biedt ook een aantal specifieke assortimenten aan:

  • Boni Selection ‘Bio’ omvat een assortiment van 250 biologische producten van uitstekende kwaliteit.

  • Boni Selection ‘suikervrij’ bevat een hele reeks suikervrije en 'suikerarme" producten.

  • Boni Selection ‘Glutenvrij’ is een lijn die het leven van veel consumenten heel wat makkelijker maakt.

  • Boni Selection ‘Kids’ producten zijn volledig afgestemd op kinderen.
  • "Boni is bewust kiezen voor betaalbare kwaliteit"