Meld u aan

Meld u aan met uw gebruikersnaam en paswoord. Na het inloggen heeft u volledige toegang tot de website. Vanaf dan kan u artikelen en prijzen op maat consulteren en reservaties versturen.

Meld u aan

Word klant

Maak een account aan en registreer u als Colex-klant. We contacteren u zo snel mogelijk voor een gesprek. Daarna krijgt u volledige toegang tot de website. U kan dan artikelen en prijzen op maat consulteren en reservaties of offerteaanvragen versturen.

Maak een account aan

Belle France-producten

Op vraag van veel van onze klanten bieden we nu ook Belle France-producten aan. Het Belle France-assortiment omvat meer dan 1.300 producten waaronder kruidenierswaren en dranken. Belle France is een merk van Francap Distribution.

Lees meer

Econom, het merk met de laagste prijzen bij Colex

Econom is het eersteprijsmerk van Colex. Het omvat een 20-tal kwalitatieve basisproducten aan zeer lage prijzen, geselecteerd uit de meest interessante producten voor export. De verpakkingen zijn herkenbaar en eenvoudig. Ze dragen een etiket in 5 talen: Frans, Engels, Spaans, Portugees en Arabisch. Levering is waar ook ter wereld mogelijk.

Lees meer

Waarom kiezen voor Colex?

  • Een ruim assortiment op 1 adres: kies uit een volledig supermarktaanbod met meer dan 7.000 voedingsmiddelen en 23.000 non-foodproducten.
  • De hoeveelheid die u wil: bestel 1 product in grote aantallen. Of bestel verschillende producten in kleinere aantallen. Het minimum is 1 colli per product.
  • Lage prijzen: u geniet hetzelfde Professional-tarief als de b2b-klanten in de Colruyt-winkels. In de webshop ziet u de prijzen voor 1 eenheid.
  • Altijd vers: uw bestelling bevat alleen nieuwe en verse producten, want Colex werkt zonder stocks.
  • Altijd beschikbaar: op onze webshop bestelt u 7/7 en 24/24.
  • Geen zorgen. Wij bieden een volledige service vanaf de leverancier tot in de (lucht)haven van bestemming. Daarvoor staan onze ervaren en toegewijde account managers garant.