Meld u aan

Meld u aan met uw gebruikersnaam en paswoord. Na het inloggen heeft u volledige toegang tot de website. Vanaf dan kan u artikelen en prijzen op maat consulteren en reservaties versturen.

Meld u aan

Word klant

Maak een account aan en registreer u als Colex-klant. We contacteren u zo snel mogelijk voor een gesprek. Daarna krijgt u volledige toegang tot de website. U kan dan artikelen en prijzen op maat consulteren en reservaties of offerteaanvragen versturen.

Maak een account aan

Boni Selection producten

Boni Selection heeft een uitgebreid assortiment producten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding die je leven eenvoudiger maken.

Bij de keuze en de ontwikkeling van Boni Selection-producten besteden we bijzondere aandacht aan vier belangrijke aspecten. Ze moeten een duurzaam element hebben en dus goed voor mens, dier en milieu zijn. Daarnaast maken we onze producten zo gezond en voedzaam mogelijk, zonder dat ze daarbij aan smaak inboeten. Je haalt bovendien onberispelijke kwaliteit in huis in aantrekkelijke, informatieve verpakkingen. Boni Selection biedt je dus meer waar voor je geld.

Lees meer

Everyday producten

Het huismerk Everyday biedt een toegankelijk basisaanbod aan kwalitatieve producten die het goedkoopst zijn in hun assortiment. Met een compleet gamma van meer dan 600 producten voorziet Everyday in de dagelijkse basisbehoefte van elke klant. Je vindt Everyday zowel in ons voedings- als ons niet-voedingsassortiment. Zo verkopen we onder meer melk, koffie, confituur, koeken en frisdrank van dit huismerk, maar evengoed batterijen, huishoudrol, bureaumateriaal en zelfs papier en toners voor je printer.

Lees meer

Waarom kiezen voor Colex?

  • Een ruim assortiment op 1 adres: kies uit een volledig supermarktaanbod.
  • De hoeveelheid die u wil: bestel 1 product in grote aantallen. Of bestel verschillende producten in kleinere aantallen. Het minimum is 1 colli per product.
  • Geen zorgen. Wij bieden een volledige service vanaf de leverancier tot in de (lucht)haven van bestemming. Daarvoor staan onze ervaren en toegewijde account managers garant.
  • Altijd vers: uw bestelling bevat alleen nieuwe en verse producten.
  • Altijd beschikbaar: op onze webshop bestelt u 7/7 en 24/24.